Koedam Auto’s Home

Koedam Auto’s   info@koedam-autos.nl    0347-375030   Lakerveld 84A    4128 LK Lexmond

          Algemene Voorwaarden    © Copyright 2012     Webdesign SP Solutions     Contact      links

Home Occasion Auto's Auto Huren Financieren Onderhoud Schadeherstel Contact

Autospuiterij

Onze professionele spuiters zijn zeer geschikt en kennen de trucjes en kneepjes van het vak, hierdoor is elke spuitwerkklus bij Koedam Auto’s in de juiste handen. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave m.b.t. onze spuiterij werkzaamheden of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.


Uitdeuken

Grote en kleine deuken kunnen wij, mits uw lak niet beschadigd is, volledig herstellen. Waarom uitdeuken zonder spuiten. In vele gevallen is het onnodig om aan spuitwerkzaamheden te beginnen als het ook zonder spuiten kan. Bij herstel van uw schade werken wij op een snelle, goedkope en vooral efficiënte manier. Hierdoor betaald u nooit te veel, wacht u nooit te lang en bent u altijd tevreden!


Spotrepair

Spotrepair is niets meer of minder dan het bijspuiten van lichte beschadiging aan de lak van een auto of bumper. Met Spotrepair is het dus mogelijk om uw auto puntgaaf te hebben zonder deze volledig te moeten overspuiten. Spotrepair is zeer efficiënt en kostenbesparend! Spotrepair is zeer effectief bij lak schade zoals enkele krassen, hagelschade of steenslag.


Glasservice

Schade aan uw voertuig betekent niet altijd blikschade. Een ingeslagen ruitje of ster in de voorruit zijn net zo vervelend, maar wel zaken die u zo snel mogelijk weer gerepareerd wilt hebben. Of het nu gaat om het vervangen van een achterruit, voorruit of zijruit, bij Koedam Auto’s bent u aan het juiste adres voor reparatie of vervanging van uw ruit. Wij repareren snel, zonder administratieve rompslomp en met garantie uw ruit(en).


Vervangend vervoer

Bij Koedam Auto’s kunt u in overleg gebruik maken van vervangend vervoer. Het is al vervelend genoeg, dat uw auto schade heeft. Zo’n voorval kost u altijd geld, zelfs al treft u geen schuld. Daarom doen we dit graag voor u. Om de schade nog een beetje te kunnen beperken.Schade gereden? Maak dan meteen even een afspraak.

Schadeherstel van uw auto

Kras op uw auto, deukje in het portier of echt een flinke schade? Het is de nachtmerrie van elke trotse autobezitter, maar kan helaas iedereen overkomen.

Echter wanneer het u overkomt scheelt het een hoop stress als u wordt geholpen door een vakkundig autoschadeherstelbedrijf. Wij beschikken over een ruim pand waarin alle benodigde faciliteiten om uw auto snel en vakkundige te herstellen ruimschoots aanwezig zijn. Onze uitdaging is om uw voertuig weer in perfecte staat te herstellen! Wij kunnen uiterst nauwkeurige schadetaxaties uitvoeren en ook de schaderegeling met uw verzekeraar is bij ons in goede handen.